Tantrické masáže

Aj vy túžite po niečom novom? Niečom, čo vás privedie na iné myšlienky a dostane do stavu absolútnej relaxácie a pohody? Vyskúšajte erotické tantra masaze Tantradiamond.sk, ktoré vám zaručia oddych, potešenie a najmä nevšedný erotický zážitok. V našom salóne v centre Bratislavy sa o vás a vašu pohodu postarajú skúsené tantra masérky, pre ktoré je vaša spokojnosť prioritou.tantra masérka

Ako vlastne tantra masáž prebieha? V úvode sa zoznámite s vašou tantra lady, ktorá vás bude celým zážitkom prevádzať. Naviažete spojenie a pripravíte sa na spoločný intímny masážny zážitok. Následne nasleduje relaxačný kúpeľ, po ktorom dostanete šatku na dočasné zakrytie tela. Nasleduje samozrejme samotná relaxačná tantra masáž. Používame kvalitné esenciálne a masážne oleje, ktoré vás spolu so šikovnými rukami našich krásnych masérok prenesú do úplne iného sveta, kde zabudnete na všetky starosti a každodenné problémy. Po skončení masáže si opäť môžete dopriať relaxačný kúpeľ a oddychovať a relaxovať pri šálke bylinkového čaju. Máte chvíľku len pre seba a svoje myšlienky, ničím nerušený pokoj.

esenciálne oleje

Na výber máte z viacerých druhov tantra masáže, či už klasické, alebo rôzne variácie, ako napríklad tantra pre ženy, vzájomná body tantra, magic tantra a mnoho iného. Kompletnú ponuku a cenník si môžete prezrieť na našich webových stránkach.

Zážitok u nás si môžete vychutnať od pondelka do nedele v čase 9:00 – 23.00. Rezerváciu si pohodlne vytvoríte prostredníctvom online formulára na našich stránkach, alebo tiež telefonicky. Radi vám poskytneme všetky potrebné informácie a vyberieme vhodný termín. V našom salóne na vás čakajú magické tantra ladies, ktoré sú profesionálne vyškolené a prevedú vás týmto relaxačným senzuálnym zážitkom, ktorý si určite zamilujete. Neváhajte a zarezervujte si svoj termín ešte dnes a presvedčte sa o kvalite našich služieb overenej mnohými zákazníkmi. Doprajte svoju telu netradičný erotický zážitok a zažite aj vy na vlastnej koži silu tantrickej masáže.