Krtkovanie Bratislava

Máte upchatý odtok v umývadle, neodteká vám voda tak, ako by mala alebo vám nesplachuje záchod? Pravdepodobne to bude mať ma svedomí vaša upchatá kanalizácia, ktorá si už žiada odborné prečistenie. Neváhajte sa, preto obrátiť na náš kvalifikovaný tím Krtkovanie Bratislava, ktorí váš nepríjemný problém efektívne a hlave kvalitne odstráni. Upchatá kanalizácie vie z času času narobiť poriadne problémy. Ak sa vaše kanalizačné potrubie upchá potom sa môže ľahko stať, že vám vaše sanitárne zariadenia, ktoré sú napojené práve na vašu kanalizáciu nebudú fungovať tak, ako majú.

krtkovanie

Sanitárne zariadenia sa nachádzajú zväčša v kúpeľniach a WC priestoroch.Medzi sanitárne zaradenie napríklad patrí: záchod, umývadlo, vaňa, bidet, pisoár či sprchový kút. Okrem kúpeľných prstorov sa, ale využívajú aj iné zriadenia či elektrické spotrebiče, ktoré vyžadujú pripojenie na vodu. Takéto zaradení sa nachádzajú napríklad v kuchyni. Jednať sa môže o drez, drvičku, práčku alebo umývačku riadu. Všetky tieto zaradenia sú priam závislé od kanalizácie, kdeže voda do kanalizácie odchádza tá sa označuje, ako odpadová alebo v opačnom prípade do nich prichádza, čiže to je voda prívodová. Tieto zariadenia sa používajú každý deň je preto potrebné vzniknutý problém, čo v najkratšom čase odstrániť. Každé za túto “neplechu” môže vaša upchatá kanalizáciu je nevyhnutne, aby postúpila odborný proces čistenia, ktorý sa nazýva krtkovanie. Krtkovanie sa zaraďuje medzi najúčinnejšie a najrýchlejšie metódy, čo sa týka “boja” s upchatým kanalizačným potrubím. Vykonáva sa za pomoci špeciálnej elektomagnetickej pomôcky, ktorá sa označuje ako špirála.

krtkovanie

Voľakedy sa zvykla využívať mechanická, čiže ručná verzia tohto náradia. Takáto špirála, ale už pri dnešnom čistení nie je vôbec efektívna a účinná, a preto sa jej “pomoc” využíva len sporadicky. Krtkovanie neostáva svojmu názvu vôbec nič platne, dokáže sa prebiť aj medzi masívnym znečistením rúrami. Prerazí aj tie najtvrdšie usadeniny, ktoré blokujú vašu kanalizáciu. Nerobia mu problém ani veľkosť, hrúbka či dostupnosť kanalizácie. Trvanie tohto procesu závisí aj od znečistenia konkrétnej kanalizácie. Skôr či neskôr si s týmto problémom rozhodne poradí.Proces, ale prebieha veľmi plynulé a už zakrátko budete môcť znova využívať svoje zaradenia, ktoré sú napojené na kanalizáciu.